Aicat Empordà

Professionals immobiliaris al seu servei

Figueres - Edifici ideal per a petit hotel o edificació d’apartaments. Figueres Centre. Disposem d’un resum del planejament vigent (PGOU). Ref. 349/00108G

Característiques

570 m2 Construïts 570 m2 Parcel·la 570 m2 Útils 1919 Any A reformar Estat

600.000 €
Descripció

Edifici ideal per a petit hotel o edificació d’apartaments. Figueres Centre. Disposem d’un resum del planejament vigent (PGOU).

Us presentem una edificació que forma part del Pla Especial de Protecció del Centre Històric. Un volum format per tres cossos, dos dels quals han de mantenir total o parcialment els seus valors arquitectònics originals. En aquest cas, les divisions en diversos habitatges són permeses sempre que no malmetin els elements d’interès. En aquesta part de l’edifici hi tenim estances amb sols hidràulics i sostres cassetonats de gran bellesa. La part central en vistes a l’Avinguda Salvador Dalí, permet una intervenció consistent amb la demolició total de l’immoble i la posterior construcció d’un nou edifici.

Es una combinació molt interessant per fer un bon projecte que sigui a la vegada de restauració de patrimoni i de contemporaneïtat.

L’edifici es ven sense mobiliari.

L’edificació total, formada per dues finques, presenta un amidament aproximat de  570 m2  més un pati interior. Cadastralment la superfície de la parcel.la és de 380 m2.  

Carrer Pep Ventura, 29, Avda Salvador Dalí 120, Alvarez de Castro 30.

Equipament

  • Escala de Qualificació energètica

Exempt.

Contacte