Aicat Empordà

Professionals immobiliaris al seu servei

Figueres - LOCAL EN EL CENTRE DE FIGUERES Ref. 3478

Característiques

158 m2 Construïts 1984 Any Estat

180.000 €
Descripció

Estàs pensant en establir el teu negoci a Figueres o reubicar el teu establiment?
No busquis més! Tenim el local perfecte per a tu al cor de la ciutat.
Aquest magnífic local compta amb una ubicació privilegiada que li atorga una versatilitat incomparable per adaptar-se a qualsevol tipus de negoci i aprofitar el flux constant de trànsit de vianants a la zona.
Amb un estat de conservació impecable, aquest local us brinda l’oportunitat d’exhibir els vostres productes de manera excepcional gràcies a la seva zona de vidre, captant l’atenció dels clients potencials i generant un impacte visual únic.
Amb una àmplia sala completament diàfana de 111 m2 de molt fàcil distribució que us permetrà adaptar-lo segons les vostres necessitats.
A més, compta amb una zona de magatzem de 47 m2, perfecta per emmagatzemar estoc o utilitzar com a arxivador, assegurant que tinguis tot l’espai necessari per al funcionament correcte del teu negoci.
Per tant aquest local comercial representa una oportunitat única per establir o traslladar el teu negoci al centre de Figueres, oferint-te totes les comoditats i característiques necessàries per atraure clients i fer créixer la teva empresa.
No deixis passar aquesta oportunitat i contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i assegurar el teu futur empresarial a Figueres.

Equipament

  • Escala de Qualificació energètica
Consum Emissions
a més eficient
b 158
c 32
d
e
f
g menys eficient
Contacte