Aicat Empordà

Professionals immobiliaris al seu servei

Jafre - Una casa rústica per restaurar amb vistes a Jafre Ref. GV0321bis2

Característiques

600 m2 Construïts 250 m2 Parcel·la 500 m2 Útils 1 Pàrquing 7 Habitacions 3 Banys A reformar Estat

320.000 €
199.000 €
Descripció

Excepcional i gran finca rústica per acabar de restaurar, basicament els interiors, situada dins el poble de Jafre, al centre i ben bé al costat de l’Esglèsia. Des del punt més alt de la finca, es pot gaudir d’unes vistes espectaculars a les Gavarres i a tot el Baix Empordà, al fons, també es pot veure el nostre estimat mar Mediterrani.

La propietat esta ubicada dins d’una superfície parcel·laria d’uns 250 metres quadrats de natura i pau, en la qual trobem una superfície construïda de 600 metres quadrats aproximadament. EL cos principal de la superfície construïda de la propietat, és el d’una casa rústica de poble en bon estat de conservació, amb l’estructura consolidada i pendent de restaurar en els seus interiors en funció de l’ús que se li vulgui donar i del gust dels nous compradors. La finca te la teulada en perfecte estat i disposa d’un gran pati i varies terrasses i balcons repartits en diferents punts de l’immoble. Senzillament única i especial, a que estas esperant…

Una gran propietat, per a un gran projecte familiar, patrimoni per sempre.
Situada a 20 kilòmetres de Girona capital, amb tots els seus comerços i serveis, i a tan sols, 15 kilòmetres de les millors platges de l’Escala, l’Estartit, Empuries i de la Costa Brava en general.

Equipament

  • Cuina
  • Balcó
  • Escala de Qualificació energètica

Exempt.

Contacte